Paprika jablíčková Alma - MS - 500 mg

EAN: 8586012930785

Skladem: 6 ks

1.55 €


Latinský název: Capsicum annum

 

Sladká paprika jablíčková Alma je typická svou mírně pálivou chutí a silnou stěnou. Plody jsou ploše kulovité, v technické zralosti zelené až krémově žluté a v botanické zralosti červené. Průměrná hmotnost plodů je 90 - 100 g. Tato paprika je velmi výnosná a má vynikající chuť, díky čemuž je ideální volbou pro konzervárenské zpracování celých plodů.

Výsev: III

Hloubka výsevu: 1 cm

Výsadba na záhon: V

Sběr: VII - X

Rozestup: 50 x 30 cm

Hmotnost balení: 0,5 g

 

Pěstování:

Paprika Alma se vysévá v březnu do kvalitního substrátu do hloubky 1 cm. Sazenice se přesazují na záhon v květnu, přičemž doporučený rozestup je 50 x 30 cm. Paprika preferuje slunné stanoviště a úrodnou půdu bohatou na humus. Sběr plodů probíhá od července do října. Tato odrůda je nenáročná na pěstování a poskytuje bohatou úrodu plodů s výjimečnou chutí a konzistencí.

 

Výhody:

  • Mírně pálivá chuť se silnou stěnou
  • Vysoce výnosná odrůda s ploše kulovitými plody
  • Ideální pro konzervárenské zpracování
  • Vynikající chuť a univerzální využití

 

Zajímavost:

Paprika jablíčková Alma je oblíbená pro svou jedinečnou chuť a tvar, díky čemuž je vhodná nejen pro konzervování, ale i pro přímé použití v kuchyni. Je to výjimečná zelenina, která oživí každou zahradu.

 

Výrobce: MoravoSeed


Kategorie : Paprika

Tagy : semena paprik, papriky, zelenina, zahrada, pěstování, sázení, péče, úroda, sladké papriky, feferonky, habanero, jalapeño, poblano, chipotle, morita, černé papriky, papriky rocoto, papriky habanada, papriky scotch bonnet, velikost, barva, tvar, chuť, pálivost, ranost, odolnost, přímá konzumace, vaření, konzervace, sušení, mrazení, výroba koření, nutriční hodnoty, zdravotní účinky, slovensko, pcr, rubínová


Podobné produkty


Táto stránka používa cookies

Súbory cookie používame na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránok, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na vylepšenie a prispôsobenie obsahu a reklám. Viac o cookies